IT services

Virksomhedens IT skal gerne fungere og være til rådighed når der er brug for det.  Når det kniber så står vi parat med  kompetent og effektiv assistance til såvel planlagte IT opgaver som til løsning af pludseligt opståede problemer.

Vi tilbyder support aftaler til små og mellemstore virksomheder,  som ønsker en hurtig og effektiv assistance når det brænder på.  En supportaftale kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og økonomi.

Virksomheders IT systemer består idag typisk  af  en server samt  PC’er  og  printere bundet sammen i  et lokalt netværk.  Brug af internet og  e-mail systemer  er nogle af de hyppigste og også mest forretningskritiske  funktioner. Det er vigtigt at de altid fungerer og at der er hurtig asistance at få når problemer opstår.

Multilan’s support aftaler tager sigte på at de kritiske IT funktioner fungerer når der er brug for det.   

‘ Tilgængelighed til rette tid ‘  er en vigtig tese for ethvert system stor som småt. En support aftale med Multilan dækker  fra enkeltstående pc’er til komplette netværks løsninger og omfatter assistance lige fra fra telefon support til udrykning til kunden for at løse problemet. 

Vi arbejder både med faste aftaler og med ad hoc aftaler og tager os bl.a. af  opgaver som :

  • Opsætning  og konfigurering af  PC’er,  servere og printere
  • Opsætning og vedligehold af  email systemer  
  • Sikkerhedsopdateringer af  server og pc’er
  • Etablering af  trådløse net.
  • Remote Backup løsning
  • Office365 løsninger

 

Print Friendly